Ciprian Lupu

Ciprian Lupu

Mentor

Întotdeauna am fost o fire mai vorbăreaţă şi îmi face plăcere să povestesc celorlalţi experienţele şi cunoştinţele mele, aşa că pentru mine TechDrive a fost o experienţă frumoasă alături de aceşti copii minunaţi. A influenţa un copil într-un mod pozitiv e una din cele mai mari satisfacţii pe care le pot avea, aşa că după fiecare curs plecăm cu un zâmbet pe buze mai ales, când vedeam progresele elevilor care deveneau tot mai mari. Fiecare întâlnire organizat de către echipa TechDrive a fost pregătită foarte minuţios astfel încât totul a decurs perfect.

Codrin Rusu

Codrin Rusu

Participant, 11 ani

Mi-a plăcut mult la TechDrive pentru că am învăţat să creez propriul site, pentru că am cunoscut oameni noi şi frumoşi pe care mi i-am făcut prieteni şi cu care aş dori să mă reîntâlnesc. Cred că şi eu aş vrea să devin mentor, aşa că voi continuă să învăţ că să pot să învăţ şi eu pe alţii.

Sebastian Pui

Sebastian Pui

Mentor

Copiii sunt ființe curioase, deschise și cu o capacitate uluitoare de învățare, iar dacă la acestea se adaugă pasiune și îndrumare, pot ieși niște rezultate extraordinare. Este plăcut să ştiu că am reuşit să le stârnesc curiozitatea şi să le deschid noi orizonturi.Copii pasionați, idei interesante și o atmosfera prietenoasa, asta a înseamnat DriveTech pentru mine.

Eric Soos

Eric Soos

Participant, 12 ani

Experiența de la Techdrive m-a motivat sa imi continui visul de a deveni programator. Mulțumiri pentru acei care au făcut posibil acest lucru.

 Zólyomi Orsolya

Zólyomi Orsolya

Participant, 11 ani

Nagyon szerettem a TechDrive-ot. Tetszett, mert kötetlen volt, jók és kedvesek voltak a tanárok, és ha valamit nem tudtam, mindig segítettek. Játszva tanultunk, kár, hogy a suli nem ilyen.

Mi-a plăcut foarte mult la TechDrive. Mi-a plăcut, pentru că, a fost informal și pentru că profesorii au fost foarte buni şi amabili, dacă nu am înţeles ceva, m-au ajutat. Am învăţat prin joacă, îmi pare rău că la şcoală nu este la fel.

Zólyomi Árpád

Zólyomi Árpád

Participant, 13 ani

Nagyon szerettem a TechDrive óráit. Jól szórakoztunk, szórakozva tanultunk. Játék volt, és mégis sok információt gyűjtőttem. Bárcsak a suli is ilyen lenne.

Mi-au plăcut foarte mult atelierele TechDrive. Ne-am distrat foarte mult, dar am şi învăţat distrându-ne. A fost o joacă, şi totuşi am adunat multe informaţii. Mi-ar plăcea, ca şi şcoala să fie la fel.

Alexandru Vikram

Alexandru Vikram

Participant, 9 ani

Mie îmi place foarte mult să filmez şi să prezint filmările mele la prietenii mei, dar şi la necunoscuţi. La TechDrive am avut oportunitatea să învăţ cum se realizează un website.

Ferenczi Balázs

Ferenczi Balázs

Participant, 14 ani

Én nagyon kellemes élményekkel gazdagodtam ezen a leckesorozaton. Sokat nevettem és sokszor vakartam a fejem, mert nem értettem a leckét. Végül csak megtanultam, így tudással is gazdagodtam. A mentorok, a tanítók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A csapattársaim sokat segítettek és ők tették emlékezetessé ezt a tanfolyamot. Egy szó mint száz: nagyon jó volt. Nem utolsó sorban köszönöm a szervezőknek akik mindezt létrehozták.
---
Pe parcursul acestui program eu m-am îmbogăţit cu foarte multe experienţe plăcute. Am râs foarte mult, si nu o dată mi-am bătut capul, pentru că nu înţelegeam lecţia. Dar în cele din urmă m-am prins şi am învăţat ce trebuia, astfel m-am îmbogăţit şi cu cunoştinţe noi. Mentorii au fost foarte amabili şi ne-au ajutat foarte mult. Colegii mei de echipă m-au ajutat foarte mult, şi acest curs va fi de neuitat datorită lor. Deci a fost grozav! Nu în ultimul rând îi mulţumesc şi organizatorilor, datorită lor s-au întâmplat toate acestea.

Ferenczi Ákos

Ferenczi Ákos

Participant, 8 ani

Ez a tanfolyam azért volt különleges, mert sok érdekességet tanultam és sok barátot szereztem
---
Programul acesta a fost deosebit, pentru că am învăţat multe lucruri interesante şi pentru că mi-am făcut mulţi prieteni noi.

Ferenczi Hanna

Ferenczi Hanna

Participant, 11 ani

Nekem nagyon tetszett, mert különleges dolgokat tanultunk, pl. weboldal és lista készítést. Nagyon jó volt, mert a mentorok is nagyon kedvesek voltak.
---
Mie mi-a plăcut foarte mult, pentru că am învăţat lucruri deosebite: de exemplu crearea unei pagini web şi crearea unei liste. A fost foarte frumos, pentru că şi mentorii au fost foarte amabili.

Cristi Ștefan

Cristi Ștefan

Mentor

Întotdeauna mi-a plăcut să îi ajut pe alţii să înveţe, să învăţ de la alţii... Tot procesul asta de învăţare e mai uşor, mai rapid şi mai distractiv când cineva te ajută. La TechDrive asta facem, învăţăm într-un mod distractiv.

Adela Beres

Adela Beres

Mentor

TechDrive 2015 a fost o experienţă minunată şi plină de satisfacţii. Interesul copiilor pentru programare s-a văzut de la primele ateliere, la fel şi progresul lor după fiecare întâlnire. M-am bucurat să văd că sunt atât de dornici să înveţe şi să cunoască tot ce ţine de acest domeniu, precum şi că am putut să le împărtăşesc din cunostiintele mele. Aştept cu nerăbdare ediţiile viitoare.Când m-am înscris în acest program știam că o sa fie ceva wow și o sa fiu surprinsă. Așa a și fost! Avem în jurul nostru copii excepționali, sunt foarte pasionați de acest domeniu al informaticii și care merită mai mult decât le este oferit. Eu mă bucur ca am avut șansa de a ajuta în educația acestor copii, și sper sa ii ajute în luarea deciziilor în viitor. MulțumescTechDrive pentru această oportunitate de a împărtăși din cunoștințele mele acestor copii frumoși și multă baftă în proiectele urmatoare!

Ionela Muresan

Ionela Muresan

Mentor

Când m-am înscris în acest program știam că o sa fie ceva wow și o sa fiu surprinsă. Așa a și fost! Avem în jurul nostru copii excepționali, sunt foarte pasionați de acest domeniu al informaticii și care merită mai mult decât le este oferit. Eu mă bucur ca am avut șansa de a ajuta în educația acestor copii, și sper sa ii ajute în luarea deciziilor în viitor. MulțumescTechDrive pentru această oportunitate de a împărtăși din cunoștințele mele acestor copii frumoși și multă baftă în proiectele urmatoare!

Sophia Cristea

Sophia Cristea

Participant, 11 ani

Informatică pentru mine a fost o experienţă frumoasă şi uluitoare.Am învăţat multe lucruri pe care nu le ştiam înainte. Susţin echipa TechDrive în continuare şi sper să se continuie aceste cursuri

Bereczki Zsombor

Bereczki Zsombor

Mentor

Părerea mea este că TechDrive este că un Hogwards pt copii şi tineri. Îi învaţă "vrăji" sau cum să codeze şi să facă magie, make magic happen, pentru că atunci când devii bun în ceea ce faci, deja pare a fi magie. Copii învaţă foarte repede şi e magic cât de bine avansează şi câte lucruri minunate pot să facă şi mai ales ce vor putea face dacă vor continuă să investească în acest lucru. Dacă reuşesc să înceapă deja de aşa tineri să pornească pe drumul cel bun, vom avea din nou o generaţie de oameni care vor putea reconstrui ce au dărâmat generaţiile anterioare. Ei încă nu înţeleg toate astea, dar dacă îi ghidăm cu grijă, vor avea un viitor frumos şi este foarte important să şi facem acest lucru, să fim responsabili.

Otilia Kovacs

Otilia Kovacs

Mentor

Techdrive 2015 a fost un început, un început reuşit pentru echipa organizatoare, deoarece au găsit un proiect de interes şi l-au organizat foarte bine. Un început reuşit pentru participanţii care se aşteptau la o activitate de ocupare a timpului liber şi au primit abilităţi de programare a calculatoarelor, fiind totodată receptivi la ceea ce s-a predat şi învăţând foarte repede. Si un început reuşit pentru mine, deoarece am avut ocazia să lucrez cu aceşti tineri minunaţi, am avut ocazia să învăţ de la ei că nu mereu ceea ce crezi tu că instructor că vor elevii este şi ceea ce vor ei cu adevărat şi că trebuie să te adaptezi mereu la modul de asimilare şi la dorinţa de a învaţă a elevilor tăi. Per ansamblu mi se pare o reuşită şi doresc să va urez cât mai multe astfel de evenimente în oraş, deoarece se vede clar că este interes.