Bianca Man

Bianca Man

Mentor

Participarea mea ca mentor la TechDrive a fost de fiecare dată o reală plăcere, o bucurie să cunosc persoane noi și copii dornici să învețe lucruri noi. Pentru mine fiecare ediție a fost o provocare, dar având grupe de începători, am putut să observ cât de frumos au evoluat de la un atelier la altul. Îmi plac copiii, îmi place să lucrez cu ei și să-i ajut să-și descopere pasiunea pentru domeniul IT.

Annamária Kovács

Annamária Kovács

Mentor

Mă fascinează modul creativ, în care copii interactionează cu technologia ce îi înconjoară. Technologia este prezentă în viața noastră și simt responsabilitatea să-i îndrum și să dau mai departe din ceea ce am învățat și eu. TechDrive oferă posibilitatea celor mici să descopera lumea programării. Abia aștept orele pe care le vom petrece împreună și să facem lucruri foarte ‘cool’.

Adela Bereș

Adela Bereș

Mentor

Ca mentori la TechDrive dorim să îmbinăm utilul cu plăcutul și încercăm ca prin joacă să-i învățăm pe copii tainele programării. Fiecare ediție este diferită, dar mereu copiii sunt la fel de curioși și entuziasmați de programele și paginile web pe care le realizează în cadrul atelierelor. TechDrive este locul potrivit să-și dezvolte sau să-și descopere pasiunea pentru tehnologie.

Carmina Bernat

Carmina Bernat

Mentor

Mă bucur că fac parte din echipa TechDrive și am ocazia să îi ajut pe copii să își dezvolte pasiunea și interesul pentru domeniul IT. Particip de fiecare dată cu mare drag, știind că fiecare ediție este diferită și aduce noi grupe de copii, adică noi provocări. La TechDrive încercăm să facem procesul de învățare cât mai ușor și mai distractiv pentru copii. Pornim de la jocuri și exerciții de dezvoltare a gândirii logice, trecem prin algoritmi și noțiuni de bază din informatică, continuând apoi cu programarea unui mic joc sau a unui site web. Astfel, preț de câteva ateliere, fiecare copil devine un mic programator, iar la sfârșitul ediției, are propria sa creație pe care o poate împărtăși cu ceilalți.

Ionela Mureșan

Ionela Mureșan

Mentor

În cei 3 ani, de când particip ca și mentor în cadrul TechDrive am avut ocazia să întâlnesc oameni minunați, atât mentori cât și organizatori, care prin implicarea lor ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Pe lângă satisfacția de a vedea bucuria descoperirii și pasiunea copiilor, mă bucur că pot împărtăși din cunoștințele mele și lor.

Răzvan Pavel

Răzvan Pavel

Mentor

TechDrive a fost și rămâne o experiență unică pentru mine datorită copiilor și a dorinței lor de cunoaștere. După ce am ascultat proiectele la care s-au gândit și pe care vor să le pună în aplicare, am rămas plăcut surprins de imaginația bogată a acestora. Am realizat că acești copii au potențial mare de inovare și merită tot ajutorul nostru în a-și îndeplini visele. Sunt sigur că viitorul nostru este pe mâini bune și vom avea parte de multe surprize tehnologice.

Claudia Székely

Claudia Székely

Mentor

Ediția din toamnă a fost prima ediție la care am participat ca și mentor. Recunosc că la început am fost puțin "temătoare" deoarece mai lucrasem însă cu copii mai mari, dar spre surprinderea mea a fost mult mai interesant să lucrez cu cei mici, cu ei trebuie să fii activă 100% iar cele 2 ore treceau prea repede. A fost o experiență plăcută ținând cont și de colaboarea cu colegii din cadrul echipei I love my health prin intermediul căreia am aflat lucruri interesante despre cei mici (cum ar fi fructele și legumele lor preferate). Sunt nerăbdătoare să înceapă noua ediție pentru a le putea împărtăși din cunoștințele mele viitorilor participanți.

István Székely

István Székely

Mentor

TechDrive este locul perfect pentru copii pentru a învăța programare, datorită ambientului plăcut, bunei organizări, mentorilor tineri, dinamici și dedicați.

Raluca Loredana Pașc

Raluca Loredana Pașc

Mentor

Prima mea experiență la TechDrive a fost extrem de interesantă. La început aveam emoții deoarece nu știam ce mă aștepta, cum vor coopera copilașii, dar după prima zi, mi-am dat seama că va fi una din cele mai frumoase aventuri prin care urma sa trec. Cei 4 copii, deși aveau vârste între 7 și 11 ani m-au surprins plăcut cu evoluția lor de la o săptămână la alta. Faptul că îi vedeam că sunt extrem de receptivi și dornici să afle cât mai multe m-a ajutat și pe mine. Nu regret nici o clipă decizia de a fi mentor și aș repeta oricând experiența deoarece m-a ajutat și pe mine să mă dezvolt, să caut mereu metode noi de a le captiva atenția fiindcă lucrând cu 4 copii cu vârste atât de mici trebuie mereu să te readaptezi, ei plictisindu-se destul de ușor.

Jenő Döngölő

Jenő Döngölő

Mentor

Albert Einstein spunea ”Dacă nu poți explica ceva unui copil de 6 ani, atunci nici tu nu ai înțeles.” Îmi place să le explic copiilor și să îi ajut să devină mai buni în ceea ce le place, să prindă gustul, să vadă că internetul e mirific dacă e folosit în scopuri bune. Pe vremea mea nu aveam această posibilitate ... cred că așa înveți cel mai bine, dacă în ceea ce faci pui pasiune.

Ciprian Lupu

Ciprian Lupu

Mentor

Întotdeauna am fost o fire mai vorbăreaţă şi îmi face plăcere să povestesc celorlalţi experienţele şi cunoştinţele mele, aşa că pentru mine TechDrive a fost o experienţă frumoasă alături de aceşti copii minunaţi. A influenţa un copil într-un mod pozitiv e una din cele mai mari satisfacţii pe care le pot avea, aşa că după fiecare curs plecăm cu un zâmbet pe buze mai ales, când vedeam progresele elevilor care deveneau tot mai mari. Fiecare întâlnire organizat de către echipa TechDrive a fost pregătită foarte minuţios astfel încât totul a decurs perfect.

Codrin Rusu

Codrin Rusu

Participant, 11 ani

Mi-a plăcut mult la TechDrive pentru că am învăţat să creez propriul site, pentru că am cunoscut oameni noi şi frumoşi pe care mi i-am făcut prieteni şi cu care aş dori să mă reîntâlnesc. Cred că şi eu aş vrea să devin mentor, aşa că voi continuă să învăţ că să pot să învăţ şi eu pe alţii.

Sebastian Pui

Sebastian Pui

Mentor

Copiii sunt ființe curioase, deschise și cu o capacitate uluitoare de învățare, iar dacă la acestea se adaugă pasiune și îndrumare, pot ieși niște rezultate extraordinare. Este plăcut să ştiu că am reuşit să le stârnesc curiozitatea şi să le deschid noi orizonturi.Copii pasionați, idei interesante și o atmosfera prietenoasa, asta a înseamnat DriveTech pentru mine.

Eric Soos

Eric Soos

Participant, 12 ani

Experiența de la Techdrive m-a motivat sa imi continui visul de a deveni programator. Mulțumiri pentru acei care au făcut posibil acest lucru.

 Zólyomi Orsolya

Zólyomi Orsolya

Participant, 11 ani

Nagyon szerettem a TechDrive-ot. Tetszett, mert kötetlen volt, jók és kedvesek voltak a tanárok, és ha valamit nem tudtam, mindig segítettek. Játszva tanultunk, kár, hogy a suli nem ilyen.

Mi-a plăcut foarte mult la TechDrive. Mi-a plăcut, pentru că, a fost informal și pentru că profesorii au fost foarte buni şi amabili, dacă nu am înţeles ceva, m-au ajutat. Am învăţat prin joacă, îmi pare rău că la şcoală nu este la fel.

Zólyomi Árpád

Zólyomi Árpád

Participant, 13 ani

Nagyon szerettem a TechDrive óráit. Jól szórakoztunk, szórakozva tanultunk. Játék volt, és mégis sok információt gyűjtőttem. Bárcsak a suli is ilyen lenne.

Mi-au plăcut foarte mult atelierele TechDrive. Ne-am distrat foarte mult, dar am şi învăţat distrându-ne. A fost o joacă, şi totuşi am adunat multe informaţii. Mi-ar plăcea, ca şi şcoala să fie la fel.

Alexandru Vikram

Alexandru Vikram

Participant, 9 ani

Mie îmi place foarte mult să filmez şi să prezint filmările mele la prietenii mei, dar şi la necunoscuţi. La TechDrive am avut oportunitatea să învăţ cum se realizează un website.

Ferenczi Balázs

Ferenczi Balázs

Participant, 14 ani

Én nagyon kellemes élményekkel gazdagodtam ezen a leckesorozaton. Sokat nevettem és sokszor vakartam a fejem, mert nem értettem a leckét. Végül csak megtanultam, így tudással is gazdagodtam. A mentorok, a tanítók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A csapattársaim sokat segítettek és ők tették emlékezetessé ezt a tanfolyamot. Egy szó mint száz: nagyon jó volt. Nem utolsó sorban köszönöm a szervezőknek akik mindezt létrehozták.
---
Pe parcursul acestui program eu m-am îmbogăţit cu foarte multe experienţe plăcute. Am râs foarte mult, si nu o dată mi-am bătut capul, pentru că nu înţelegeam lecţia. Dar în cele din urmă m-am prins şi am învăţat ce trebuia, astfel m-am îmbogăţit şi cu cunoştinţe noi. Mentorii au fost foarte amabili şi ne-au ajutat foarte mult. Colegii mei de echipă m-au ajutat foarte mult, şi acest curs va fi de neuitat datorită lor. Deci a fost grozav! Nu în ultimul rând îi mulţumesc şi organizatorilor, datorită lor s-au întâmplat toate acestea.

Ferenczi Ákos

Ferenczi Ákos

Participant, 8 ani

Ez a tanfolyam azért volt különleges, mert sok érdekességet tanultam és sok barátot szereztem
---
Programul acesta a fost deosebit, pentru că am învăţat multe lucruri interesante şi pentru că mi-am făcut mulţi prieteni noi.

Ferenczi Hanna

Ferenczi Hanna

Participant, 11 ani

Nekem nagyon tetszett, mert különleges dolgokat tanultunk, pl. weboldal és lista készítést. Nagyon jó volt, mert a mentorok is nagyon kedvesek voltak.
---
Mie mi-a plăcut foarte mult, pentru că am învăţat lucruri deosebite: de exemplu crearea unei pagini web şi crearea unei liste. A fost foarte frumos, pentru că şi mentorii au fost foarte amabili.

Cristi Ștefan

Cristi Ștefan

Mentor

Întotdeauna mi-a plăcut să îi ajut pe alţii să înveţe, să învăţ de la alţii... Tot procesul asta de învăţare e mai uşor, mai rapid şi mai distractiv când cineva te ajută. La TechDrive asta facem, învăţăm într-un mod distractiv.

Adela Beres

Adela Beres

Mentor

TechDrive 2015 a fost o experienţă minunată şi plină de satisfacţii. Interesul copiilor pentru programare s-a văzut de la primele ateliere, la fel şi progresul lor după fiecare întâlnire. M-am bucurat să văd că sunt atât de dornici să înveţe şi să cunoască tot ce ţine de acest domeniu, precum şi că am putut să le împărtăşesc din cunostiintele mele. Aştept cu nerăbdare ediţiile viitoare.Când m-am înscris în acest program știam că o sa fie ceva wow și o sa fiu surprinsă. Așa a și fost! Avem în jurul nostru copii excepționali, sunt foarte pasionați de acest domeniu al informaticii și care merită mai mult decât le este oferit. Eu mă bucur ca am avut șansa de a ajuta în educația acestor copii, și sper sa ii ajute în luarea deciziilor în viitor. MulțumescTechDrive pentru această oportunitate de a împărtăși din cunoștințele mele acestor copii frumoși și multă baftă în proiectele urmatoare!

Ionela Muresan

Ionela Muresan

Mentor

Când m-am înscris în acest program știam că o sa fie ceva wow și o sa fiu surprinsă. Așa a și fost! Avem în jurul nostru copii excepționali, sunt foarte pasionați de acest domeniu al informaticii și care merită mai mult decât le este oferit. Eu mă bucur ca am avut șansa de a ajuta în educația acestor copii, și sper sa ii ajute în luarea deciziilor în viitor. MulțumescTechDrive pentru această oportunitate de a împărtăși din cunoștințele mele acestor copii frumoși și multă baftă în proiectele urmatoare!

Sophia Cristea

Sophia Cristea

Participant, 11 ani

Informatică pentru mine a fost o experienţă frumoasă şi uluitoare.Am învăţat multe lucruri pe care nu le ştiam înainte. Susţin echipa TechDrive în continuare şi sper să se continuie aceste cursuri

Bereczki Zsombor

Bereczki Zsombor

Mentor

Părerea mea este că TechDrive este că un Hogwards pt copii şi tineri. Îi învaţă "vrăji" sau cum să codeze şi să facă magie, make magic happen, pentru că atunci când devii bun în ceea ce faci, deja pare a fi magie. Copii învaţă foarte repede şi e magic cât de bine avansează şi câte lucruri minunate pot să facă şi mai ales ce vor putea face dacă vor continuă să investească în acest lucru. Dacă reuşesc să înceapă deja de aşa tineri să pornească pe drumul cel bun, vom avea din nou o generaţie de oameni care vor putea reconstrui ce au dărâmat generaţiile anterioare. Ei încă nu înţeleg toate astea, dar dacă îi ghidăm cu grijă, vor avea un viitor frumos şi este foarte important să şi facem acest lucru, să fim responsabili.

Otilia Kovacs

Otilia Kovacs

Mentor

Techdrive 2015 a fost un început, un început reuşit pentru echipa organizatoare, deoarece au găsit un proiect de interes şi l-au organizat foarte bine. Un început reuşit pentru participanţii care se aşteptau la o activitate de ocupare a timpului liber şi au primit abilităţi de programare a calculatoarelor, fiind totodată receptivi la ceea ce s-a predat şi învăţând foarte repede. Si un început reuşit pentru mine, deoarece am avut ocazia să lucrez cu aceşti tineri minunaţi, am avut ocazia să învăţ de la ei că nu mereu ceea ce crezi tu că instructor că vor elevii este şi ceea ce vor ei cu adevărat şi că trebuie să te adaptezi mereu la modul de asimilare şi la dorinţa de a învaţă a elevilor tăi. Per ansamblu mi se pare o reuşită şi doresc să va urez cât mai multe astfel de evenimente în oraş, deoarece se vede clar că este interes.