Bogdan

TechDrive – Kids Learning Code – ediția a 7-a

La finalul lunii septembrie am demarat a șaptea ediție TechDrive. Ne bucurăm că pe parcusul atâtor ediții am reușit să dezvoltăm o comunitate de mici programatori pasionați și dornici să dezvolte website-uri și aplicații.

Ediția a șaptea s-a desfășurat în noul spațiu InnoWork și dorim să le mulțumim și de această dată celor de Gloobus pentru că ne-au fost din nou alături și susțin acest proiect.

Am continuat și de această dată colaborarea cu echipa JCI Târgu Mureș, însă cu cei din echipa Eco, iar copiii au avut ocazia să învețe acum mai multe despre mediul înconjurător. Am fost plăcut surprinși la finalul celor șapte ateliere să vedem paginile web create și ideile lor în ceea ce privește reciclarea și modul în care putem avea grijă de natură.

Ne-am bucurat de asemenea să aflăm că întreaga noastră colaborare cu echipa I Love My Health a fost premiată ca cea mai bună colaborare între organizații, în cadrul rețelei naționale JCI România și că oameni din întreaga țară au aflat despre comunitatea TechDrive.

Totodată, ne bucurăm că am putut susține și două locuri gratuite pentru doi copilași dintr-un centru de plasament, care s-au dovedit a fi foarte talentați și dornici să descifreze tainele programării. Sperăm pe viitor să putem ajuta pe cât mai mulți, fiind există cu siguranță mulți altii pasionați de acest domeniu.

Ediția aceasta a fost una de învățare și pentru noi ca organizatori. Am învățat de la toți cei 38 de participanți câte ceva, cum ar fi faptul că e bine să adresezi întrebări atunci când ești curios să afli ceva, că e important să te adaptezi (atunci când logistica din jur pică) și că trebuie să ai curaj să improvizezi dacă, chiar înainte să-ți susții prezentarea,din cauza unei erori, rămâi fără proiect.

Abia așteptăm să vedem ce ne rezervă edițiile viitoare

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *