Istvan

TechDrive – Kids Learning Code – ediția a 5-a

După o binemeritată vacanță am relansat în Septembrie a cincea ediție TechDrive – Kids Learning Code. Programul TechDrive este conceput pentru a le acorda copiilor pasionați de informatică șansa de a descoperi o parte din tainele acestui domeniu. Sub îndrumarea mentorilor (tineri practicieni în firme de IT) copii au ocazia în cadru programului să-și descopere pasiunea pentru informatică, să programeze, să dezvolte primele lor website-uri și multe altele.

În cadrul acestei ediții ne-am unit forțele cu echipa I Love My Health din cadrul asociației JCI Târgu Mureș, iar copii au avut șansa să învețe mai multe lucruri și despre cum pot avea un stil de viață sănătos prin alimentație. La finalul celor 7 ateliere am văzut că o parte din ei chiar au realizat primele lor pagini web despre fructele lor preferate și suntem mândri de ei că au reușit să îmbine cu succes pasiunea lor pentru programare cu alimentația sănătoasă.

În cadrul atelierelor din această ediție am fost și în vizită la Lele Games pentru câteva ore de relaxare și pentru a testa jocurile VR. A fost o experiență foarte interesantă pentru toți.

Până la următoare ediție îi încurajăm să înceapă cursuri puse la dispoziție de universități de renume din USA, precum MIT, Standford sau Coursera, accesibile gratuit.

Mult spor la învățat!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *