Retrospectiva proiectului TechDrive – Kids Learning Code

 

TechDriveIată că Sâmbătă, 5 noiembrie, am sărbătorit cea de a treia ediție. După prezentarea proiectelor la care s-a lucrat am gustat o felie de tort și ne-am bucurat de rucsacii de laptop oferiți de LATERAL. Bucuria rezultată în urma acestei ediții este și invitația adresată lui Adrian Matei (17 ani) de a urma un internship în cadrul companiei LATERAL. Mulțumim din nou tuturor sponsorilor, pentru susținerea acestui eveniment.

Centura galbena TechDriveeFelicitări specialeparticipanților Petru și Răzvan Arustei, care au parcurs săptămânal un drum lung de la Iași pentru a face parte din această inițiativă.

Pe parcursul celor 3 ediții programul TechDrive – KIDS LEARNING CODE, pentru copii cu vârstele între 7-17 ani, am avut ocazia să inspirăm 100 de copii, 32 de mentori și 10 voluntari. Programul debutat în februarie 2015 este organizat şi condus de către voluntari şi fiecare îşi dedică timpul gratuit.

Puteți vizualiza testimoniale de la mentori și copii, precum și imagini și videouri de la ateliere. Mai multe detalii privind Ediția 1Ediția 2Ediția 3.
Sperăm să continuăm atelierele pline de energie mulți ani de acum înainte. Până atunci vă recomandăm să încurajați și să susțineti copiii în a exersarea noțiunilor acumulate până în prezent, dar și asimilarea de noi concepte.

În acest sens, regăsiti mai jos câteva resurse foarte utile.
Grupa 7-10 ani
– Ghid ateliere ediția a treia și resurse pentru lecții viitoare
Grupa 11-14 ani
– Ghid ateliere ediția a treia și resurse pentru lecții viitoare

Grupa 14-17 ani
Vă încurajăm să începeți cursuri puse la dispoziție de universități de renume din USA, precum MITStandford sau Coursera, accesibile gratuit. Regăsiți de asemenea cursuri în numeroase domenii, necesară este doar dorința de învățare 🙂

Vă urăm spor la învățat și ne reauzim curând!
Monica
Echipa TechDrive

mai multe imagini  »

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *