Slide background

Susține educația

REDIRECȚIONEAZĂ 2%

Prin intermediul contribuţiilor tale ne vei ajuta să oferim o educație mai bună copiilor din România nu doar astăzi, ci în fiecare zi. Alege să redirecţionezi 2% din impozitul pe venit aferent anului trecut către Asociaţia InoDrive, pentru a susţine antreprenoriatul şi proiectele de dezvoltare personală în Târgu Mures.

Cum redirecţionezi 2% din impozitul pe venit?

   1. Completează Formularul 230 (dacă în anul trecut ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în anul anterior ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente).
   1.  Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai pentru anul anterior: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Mențiuni

   • Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.
   • Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.
   • Dacă doreşti să sprijini şi mai mult cauza noastră, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi. Un voluntar TechDrive va veni la sediul tău  să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.
   • Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru programele derulate.