Banner Image

Despre mine

Numele meu este Simionescu Paul, in varsta de 16 ani, traiesc anii adolescentii si ma bucur de aceste clipe din viata. Sunt bucuros sa traiesc aceste momente deoarece ceea ce traiesc in prezent vor deveni amintiri din tineretea pe care am avut-o, o sa le ti minte o viata. Am fost nascut in decembrie iar acest lucru ma incanta fiindca multe sarbatori se manifesta in timpul iernii cum ar fi craciunul, anul nou...Ce sa zic, sunt o persoana linistita care se intelege bine cu alte persoane, ordinea este un lucru important pentru mine, este dificil sa gasesti un obiect daca nu stii unde l-ai pus, zic bine?, imi place sa coolaborez cu persoanele cu care ma inteleg bine. Copilaria mea a avut multe imagini cu municipiul Reghin, acolo mi-am petrecut primi 2 ani de viata iar apoi am venit aici in Targu Mures, un oras minunat in comparatie cu alte orase mari din Romania. Momentan studiez la Colegiul Economic "Transilvania", sunt in clasa a X-a. Sunt o personalitate intelegatoare, ma inteleg bine cu persoanele noi cunoscute si imi face placere sa cunosc noi personalitati. Un personaj cu destul de mult potential care cauta cu destul de putina ambitiesa-l valorifice. Un suflet care cauta sa-si descopere adevaratele pasiuni care ulteriori sa-l propulseze intr-un mediu profesional princare sa se simta realizat.

In timpul liber imi place ori sa pierd vremea pe internet, ori sa stau la aer liber, ori sa ma duc cu bicicleta, depinde de zi si de vreme. Cand stau in casa si pierd vremea, pierd timpul asa cum trebuie, stau pe calculator pe diferite programe, staula televizor multe ore daca nu am chef sa stau pe PC sau stau si ma uit la pereti.

Cateodata ma intreb daca reiau ziua de dinainte deoarece in fiecare zi este acelasi program, ma trezesc devreme, mananc repede de dimineata, merg la scoala, vin acasa, mananc pranzul...ma culc. Urmatoarea zi este ctrl+c ctrl+v, asa este in timpul scolii.

Peste program lucrez la proiectul Techdrive, proiectul reprezinta tot ce vedeti in timp ce cititi acest text, adica html, este destul de interesant cum functioneaza un site dupa parerea mea si imi place sa invat despre acestea.

Textul meu preferat este acest text.