Ada

Numele meu este Ada Ariana, am 15 ani, m-am nascut in prima zi de primavara si locuiesc in frumosul oras Targu-Mures. Sunt o persoana inalta, am ochii verzi si parul saten deschis si lung. Pasiunea mea este dansul, pe care l-am practicat de mica, acesta fiind mai mult decat o forma de comunicare pentru mine.

Sunt perfectionista, nu imi place sa fac lucrurile de mantuiala si tin la detalii. Nu sunt genul de persoana care sa stea prea mult suparata. Eu iert,dar nu uit. Sunt optimista si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Sunt vesela in cea mai mare parte a timpului si incerc sa pretuiesc lucrurile marunte si momentele frumoase.

Ador oamenii inteligenti, care au ceva de spus, dar din pacate in ziua de azi rar mai intalnesti asa ceva. Imi place sa citesc. E un lucru care ma relaxeaza foarte tare si ma elibereaza de toate tensiunile. Ador cuvintele mici, simple, cu impact mare. Ador oamenii veseli. Ador soarele, primavara, cand natura prinde viata.

Urasc prostia si oamenii care incearca sa para ceea ce nu sunt. Urasc sa ma simt neputincioasa. Si urasc ca uneori vad doar defectele celorlalti si pe ale mele nu. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt.