ECHIPA

Această inițiativă este realizată de organizația non-profit Innodrive, iar voluntarii sunt cheia succesului în programele derulate.

Faceți cunoștință cu echipa care este responsabilă de activitățile de zi cu zi ale organizației. În plus, avem parte de sprijinul unor părinți, care participă la sesiuni alături de copiii lor, pe partea de logistica și asistență.

Monica Cacina

Monica Cacina

Fondator TechDrive

M-am îndrăgostit peste noapte de o inițiativă similară derulată în alte orașe sub numele de Coder Dojo. Am lansat într-o săptămână site-ul, am atras tot si tot mai mulți parteneri, după care am cunoscut persoane minunate reușind să ținem editii de succes din 2015 pana in prezent. Așa a luat naștere TechDrive ce își propune să faciliteze înțelegerea domeniilor STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) prin traininguri, workshopuri, resurse de e-learning și nu numai. Techie, self-driven person, passionate about empowering people. Initiator and PM of InnoWork, Startup Weekend Mures, TechDrive, and Contazen.ro co-founder.

Csilla Varga

Csilla Varga

Manager proiect

Sunt o persoana optimistă, în timpul liber citesc, îmi place să vizitez locuri noi, ador câinii, prefer să studiez pe cont propriu, nu îmi place rutina. Lucrez în managementul resurselor umane, şi din 2008 sunt implicată, într-un fel sau altul, în activităţi de voluntariat.

Hermina Man

Hermina Man

Manager proiect

Din anul 2004 am fost implicată în diverse ONG-uri sprijinind dezvoltarea comunității locale prin diferite proiecte și evenimente de afaceri. Acum fac parte din echipa InnoDrive și doresc să susțin în continuare procesul de învățare al tinerelor generații.

Mioara Meruta

Mioara Meruta

Manager proiect
Ioana Teodora Georgescu

Ioana Teodora Georgescu

Mentori

Îmi plac faptele bune, oamenii, poveștile, arta, gătitul, discuțiile în contradictoriu și argumentele logice. Sunt o persoană foarte pozitivă și cred că implicându-ne putem făuri o lume minunată. Am fost voluntar și participant în multe proiecte având ca focus copiii și drepturile copilului pentru că e minunat sa vezi cum ideile și copiii cresc împreuna.

Luminita Butilca

Luminita Butilca

Comunitate
Kinga Orsz

Kinga Orsz

Comunitate

Cred că technologia şi inteligenţa artificială poate salva omenirea şi planeta. Cred că tinerii, copiii sunt mai deştepţi şi mai buni ca noi, pot fi mai buni ca noi dacă îi ajutăm să devină adulţi conştienţi de mediul înconjurător şi conştienţi de puterea lor proprie. Astfel am decis să mă alătur echipei de voluntari TechDrive, un proiect prin care copiii învaţă programare în timp ce învaţă şi despre mediu, despre reciclare, despre un stil de viaţă sustenabil.

Ioan Netea

Ioan Netea

Comunitate

Am cunoscut echipa InnoDrive anul trecut în cadrul evenimentului StartUp Weekend și de-atunci mi-am manifestat dorința aderării în cadrul ONG-ului. Sunt web developer la firma Pitech+Plus. Am fost voluntar activ în AIESEC aproape 3 ani (mă implic ocazional și acum) unde am fost implicat și în alte proiecte educaționale împreună cu elevi ai liceelor târgumureșene. Sunt pasionat de psihologie, fotografie, muzică, filme, jocuri de cărți, pe tablă și video.

Dragos Bogdan

Dragos Bogdan

Designer

În 2007 am fost angajat de către o companie locală, producătoare de softuri educaționale. Odată cu trecerea anilor am dezvoltat o pasiune pentru știință și tehnologie. În tot acest timp am lucrat ca designer, animator, programator și project manager. În momentul de față îmi petrec mai toată ziua programand jocuri sau realizând design pentru diverse lucruri, iar în timpul liber îmi place sa învăț tehnologii noi.

Prieteni

Suport in promovarea programelor TechDrive şi Supraveghere sesiuni

Minodora Puscas

Minodora Puscas

Comunitate copii și părinți

A fi voluntar înseamnă că îții place să te implici. Educația este cea mai sigură cale de a ieși din mediocritate.

Otilia Kovacs

Otilia Kovacs

Parteneri

Interesată să dezvolt comunitatea mureșeană, m-am implicat de-a lungul ultimilor ani în mai multe proiecte educaționale și culturale în cadrul a doua ONG-uri mureșene și sunt convinsă ca noile generații de tineri merită timpul nostru pentru a progresa și a aduce un impact pozitiv acolo unde vor merge mai departe. Sunt specializată în domeniul economic și susțin ideea de leadership și antreprenoriat în rândul tinerilor, cochetând la rândul meu cu managementul unui blog, pe lângă carieră profesională.

IMPLICĂ-TE

Ajută şi tu comunitatea. Fii voluntar alături de noi!

Schimbările nu se produc peste noapte şi în niciun caz ele nu au loc dacă aştepţi ca soluţiile să cadă din cer sau să vină de la ceilalţi. Schimbările se întâmplă atunci când oamenii trec peste teama de eşec şi aleg să acţioneze, să se implice, aducându-şi contribuţia după puterile lor. Dacă îţi doreşti o societate modernă, bazată pe valori puternice şi oameni de caracter, vino alătui de noi să o construim împreună, începând de astăzi, prin educaţie!

De ce să te implici alături de noi?

Pentru că…

  • copiii de azi sunt viitorii adulţi. Pentru a se dezvolta au nevoie de modele, de îndrumare şi de încurajare în alegerea drumului în viaţă;
  • copiii / adolescenţii creează societatea de mâine, iar calitatea acesteia depinde de valorile pe care ei le interiorizează şi le pun în practică prin acţiunile din fiecare zi;
  • educaţia reprezintă mijlocul prin care comunitatea poate evolua şi poate aduce soluţii potrivite la nevoile sociale.

Voluntariatul este o ocazie minunată de a susţine cauza în care crezi în mod direct. Indiferent că eşti elev de liceu, student, absolvent, angajat, părinte, mentor, poţi contribui la educaţia copiilor oferind câteva ore din timpul tău. Nu te costă nimic, însă primeşti în schimb recunoştinţă, înveţi lucruri utile care te vor ajuta în viaţă şi îţi faci prieteni noi.

Aceasta este echipa dedicată inițiativei TechDrive. Ți-am spus că ne-ar plăcea să lucrăm cu tine? Deci, nu fi timid, vino alături de noi!