ECHIPA

Această inițiativă este realizată de organizația non-profit Innodrive, iar voluntarii sunt cheia succesului în programele derulate.

Faceți cunoștință cu echipa care este responsabilă de activitățile de zi cu zi ale organizației. În plus, avem parte de sprijinul unor părinți, care participă la sesiuni alături de copiii lor, pe partea de logistica și asistență.

Monica Cacina

Monica Cacina

Fondator & Manager proiect

M-am îndrăgostit peste noapte de o inițiativă similară derulată în alte orașe sub numele de Coder Dojo. Am lansat într-o săptămână site-ul, am atras tot si tot mai mulți parteneri, după care am cunoscut persoane minunate reușind să ținem editii de succes din 2015 pana in prezent. Așa a luat naștere TechDrive ce își propune să faciliteze înțelegerea domeniilor STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) prin traininguri, workshopuri, resurse de e-learning și nu numai. Techie, self-driven person, passionate about empowering people. Initiator and PM of InnoWork, Startup Weekend Mures, TechDrive, and Contazen.ro co-founder.

Hermina Man

Hermina Man

Manager proiect

Din anul 2004 am fost implicată în diverse ONG-uri sprijinind dezvoltarea comunității locale prin diferite proiecte și evenimente de afaceri. Acum fac parte din echipa InnoDrive și doresc să susțin în continuare procesul de învățare al tinerelor generații.

Csilla Varga

Csilla Varga

Manager proiect

Sunt o persoana optimistă, în timpul liber citesc, îmi place să vizitez locuri noi, ador câinii, prefer să studiez pe cont propriu, nu îmi place rutina. Lucrez în managementul resurselor umane, şi din 2008 sunt implicată, într-un fel sau altul, în activităţi de voluntariat.

Mioara Meruta

Mioara Meruta

Manager proiect
Anamaria Vodă

Anamaria Vodă

Manager proiect

Așa cum eu am învățat de la alte persoane, îmi doresc să împărtășesc cu ceilalți ceea ce știu și pot să fac. Îmi place să fiu printre oameni, să punem idei la un loc, să facem evenimente frumoase, cu impact și care să dea valoare comunității.
TechDrive mi-a oferit oportunitatea să lucrez cu oameni minunați dar și să-mi dezvolt noi skill-uri.

Ioana Teodora Georgescu

Ioana Teodora Georgescu

Mentori

Îmi plac faptele bune, oamenii, poveștile, arta, gătitul, discuțiile în contradictoriu și argumentele logice. Sunt o persoană foarte pozitivă și cred că implicându-ne putem făuri o lume minunată. Am fost voluntar și participant în multe proiecte având ca focus copiii și drepturile copilului pentru că e minunat sa vezi cum ideile și copiii cresc împreuna.

Luminita Butilca

Luminita Butilca

Comunitate

IMPLICĂ-TE

Ajută şi tu comunitatea. Fii voluntar alături de noi!

Schimbările nu se produc peste noapte şi în niciun caz ele nu au loc dacă aştepţi ca soluţiile să cadă din cer sau să vină de la ceilalţi. Schimbările se întâmplă atunci când oamenii trec peste teama de eşec şi aleg să acţioneze, să se implice, aducându-şi contribuţia după puterile lor. Dacă îţi doreşti o societate modernă, bazată pe valori puternice şi oameni de caracter, vino alătui de noi să o construim împreună, începând de astăzi, prin educaţie!

De ce să te implici alături de noi?

Pentru că…

  • copiii de azi sunt viitorii adulţi. Pentru a se dezvolta au nevoie de modele, de îndrumare şi de încurajare în alegerea drumului în viaţă;
  • copiii / adolescenţii creează societatea de mâine, iar calitatea acesteia depinde de valorile pe care ei le interiorizează şi le pun în practică prin acţiunile din fiecare zi;
  • educaţia reprezintă mijlocul prin care comunitatea poate evolua şi poate aduce soluţii potrivite la nevoile sociale.

Voluntariatul este o ocazie minunată de a susţine cauza în care crezi în mod direct. Indiferent că eşti elev de liceu, student, absolvent, angajat, părinte, mentor, poţi contribui la educaţia copiilor oferind câteva ore din timpul tău. Nu te costă nimic, însă primeşti în schimb recunoştinţă, înveţi lucruri utile care te vor ajuta în viaţă şi îţi faci prieteni noi.

Aceasta este echipa dedicată inițiativei TechDrive. Ți-am spus că ne-ar plăcea să lucrăm cu tine? Deci, nu fi timid, vino alături de noi!