Sponsori TechDrive

Multumim primilor sponsori implicați

Reușita evenimentelor noastre este posibilă cu suportul sponsorilor și al partenerilor care sunt alături de noi. Sunt o mulțime de povești despre sponsorii noștri absolut senzaționali!

Aplauze și like-uri pentru…

Reea care ne pune la dispoziție locația, echipament și apă. Smartsoft ne va “îmbrăca” cu mic și cu mare, în tricouri frumoase, atât pe copii, cât și pe mentori. Mulțumim Neogen-ului pentru spriijinul financiar prin care sa acoperim o serie din costurile cu organizarea. Snack Box ne va energiza cu un fruct sănătos, iar Contazen și Zooku ne ajută să ajungem la voi, prin intermediul site-ului.

Alături de TechDrive sunt și partenerii media: Pentru Cariera, Senso, Info Kids, I love Tirgu Mures.

Mulțumim tuturor celor care fac posibilă organizarea în bune condiții a evenimentului KIDS LEARNING CODE.  Este o onoare sa vă avem alături în demararea tuturor proiectelor noastre.

Suntem mereu în cautare de sprijin pentru organizarea sesiunilor și pentru a oferi mai multe oportunități de educație. Daca vrei să ne susții contactează-ne printr-un email la monica@innodrive.ro

Reea.net este o agenție cu peste 15 ani de experiență pe #branding #PR # #2Danimation #smm #magento #drupal #mobileapps #UX #ruby #iOS

Produse:

Neogen.biz dezvoltă ți investește în companii care revoluționează procesul de recrutare pe piața muncii și în e-commerce. Cu accent pe mobile, acoperă o variată paletă de verticale cu produsele pe care le deține, de la locuri de muncă full time, la munca temporară și taskuri de scurtă durată sau livrări de produse.

SMARTSOFT.ro este o companie ce oferă servicii de dezvoltare software și activeazp pe segmentul de divertisment video. Proiectele pe care le dezvoltă rulează pe Televizoare, calculatoare sau pe telefoanele mobile și sunt folosite de milioane de oameni din Europa și din Statele Unite.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *