MENTORI

 

Mentorii sunt cei care fac aceste workshop-uri atât de speciale.

Mentoratul înseamnă să îţi împărtăşeşti pasiunea, skill-urile, şi experienţa ta unor tineri, pe măsură ce aceştia vor construi şi învăţa tehnologie. Ghidează tinerii pe parcursul sesiunilor de învăţate, prin a le arăta cum să rezolve probleme şi să gândească analitic.

Bogdan Somlea

Bogdan Somlea

Am ales să mă implic în proiect pentru că îmi plac copii și îmi place entuziasmul lor când învață lucruri noi. Și eu am învățat cu ajutor altor persoane mai în vârstă și mă simt oarecum ”dator” să împărtășesc cunoștințele acumulate.

Oana Ungur

Oana Ungur

Experiența mea la TechDrive a început prin intermediul unei colege, care participase la edițiile anterioare și m-a încurajat să particip. Am fost plăcut surprinsă să aflu că există astfel de evenimente pentru copii și am vrut neapărat să iau parte la acest proiect, mai ales pentru că era vorba de copii și eu iubesc copiii. A fost minunat să văd atâtia copii care vor să participe, chiar și sâmbăta.
A fost o experiență minunată, bucuria de pe fața copiilor când au terminat prima lor pagina web și bucuria cu care le povesteau părinților ce au realizat m-au impresionat. Cred că este important să “cunoască” de mici cât mai multe domenii, pentru a le ușura alegerea pe care o vor face mai târziu și, de ce nu, pentru a excela într-unul dintre aceste domenii.

Claudia Székely

Claudia Székely

Ediția din toamnă a fost prima ediție la care am participat ca și mentor. Recunosc că la început am fost puțin "temătoare" deoarece mai lucrasem însă cu copii mai mari, dar spre surprinderea mea a fost mult mai interesant să lucrez cu cei mici, cu ei trebuie să fii activă 100% iar cele 2 ore treceau prea repede. A fost o experiență plăcută ținând cont și de colaboarea cu colegii din cadrul echipei I love my health prin intermediul căreia am aflat lucruri interesante despre cei mici (cum ar fi fructele și legumele lor preferate). Sunt nerăbdătoare să înceapă noua ediție pentru a le putea împărtăși din cunoștințele mele viitorilor participanți.

Răzvan Pavel

Răzvan Pavel

TechDrive a fost și rămâne o experiență unică pentru mine datorită copiilor și a dorinței lor de cunoaștere. După ce am ascultat proiectele la care s-au gândit și pe care vor să le pună în aplicare, am rămas plăcut surprins de imaginația bogată a acestora. Am realizat că acești copii au potențial mare de inovare și merită tot ajutorul nostru în a-și îndeplini visele. Sunt sigur că viitorul nostru este pe mâini bune și vom avea parte de multe surprize tehnologice.

István Székely

István Székely

TechDrive este locul perfect pentru copii pentru a învăța programare, datorită ambientului plăcut, bunei organizări, mentorilor tineri, dinamici și dedicați.

Raluca Loredana Pașc

Raluca Loredana Pașc

Prima mea experiență la TechDrive a fost extrem de interesantă. La început aveam emoții deoarece nu știam ce mă aștepta, cum vor coopera copilașii, dar după prima zi, mi-am dat seama că va fi una din cele mai frumoase aventuri prin care urma sa trec. Cei 4 copii, deși aveau vârste între 7 și 11 ani m-au surprins plăcut cu evoluția lor de la o săptămână la alta. Faptul că îi vedeam că sunt extrem de receptivi și dornici să afle cât mai multe m-a ajutat și pe mine. Nu regret nici o clipă decizia de a fi mentor și aș repeta oricând experiența deoarece m-a ajutat și pe mine să mă dezvolt, să caut mereu metode noi de a le captiva atenția fiindcă lucrând cu 4 copii cu vârste atât de mici trebuie mereu să te readaptezi, ei plictisindu-se destul de ușor.

Jenő Döngölő

Jenő Döngölő

Albert Einstein spunea ”Dacă nu poți explica ceva unui copil de 6 ani, atunci nici tu nu ai înțeles.” Îmi place să le explic copiilor și să îi ajut să devină mai buni în ceea ce le place, să prindă gustul, să vadă că internetul e mirific dacă e folosit în scopuri bune. Pe vremea mea nu aveam această posibilitate ... cred că așa înveți cel mai bine, dacă în ceea ce faci pui pasiune.

Andreea Man

Andreea Man

Lucrez că și programator din anul 2013, iar pe lângă asta, activez că și voluntar într-o organizație studentească-SmartStudent. Sunt o persoană activă, îmi place să călătoresc, să citesc și să invăt tot timpul lucruri noi. Îmi doresc să ajut și să impărtăsesc din cunostiintele mele oamenilor din jurul meu.

Bianca Man

Bianca Man

Am început să lucrez în domeniul IT ca și programator din anul 2014. iar un an mai devreme am intrat ca și voluntar într-un ONG pentru studenti - SmartStudent. Sunt o persoană sociabilă si veselă, îmi place foarte mult să dansez (stiluri latino), iar în timpul liber îmi place să citesc, să vizitez locuri noi. Îmi plac copiii, mi-ar plăcea sa lucrez cu ei și să-i ajut să-și descopere pasiunea pentru domeniul IT.

Carmina Bernat

Carmina Bernat

Roxana Șoneriu

Roxana Șoneriu

Techdrive este locul cel mai bun pentru cei mici pasionați de informatică. Prima mea experiență a fost una destul de interesantă, copiii fiind începători au reușit să cumuleze câteva informații necesare pentru realizarea unui site. Copiii au fost foarte conștiincioși și în fiecare săptămână doreau să afle cât mai multe. Prin urmare Techdrive este locul cel mai potrivit pentru "distracția pe calculator".

Otilia Kovacs

Otilia Kovacs

Interesată să dezvolt comunitatea mureșeană, m-am implicat de-a lungul ultimilor ani în mai multe proiecte educaționale și culturale în cadrul a doua ONG-uri mureșene și sunt convinsă ca noile generații de tineri merită timpul nostru pentru a progresa și a aduce un impact pozitiv acolo unde vor merge mai departe. Sunt specializată în domeniul economic și susțin ideea de leadership și antreprenoriat în rândul tinerilor, cochetând la rândul meu cu managementul unui blog, pe lângă carieră profesională.

Walter Maier

Walter Maier

Sebi Pui

Sebi Pui

Mi-am început cariera în anul 2010 ca și dezvoltator web la una din cele mai mari firme de IT din zonă, la care am avut ocazia să cunosc adevărați profesioniști, deschiși să îmi ofere ajutorul ori de câte ori aveam nevoie. Simt că acum este și datoria mea să mă implic și să împărtășesc din cunoștințele acumulate. Cred că societatea civilă este cea care poate contribui decisiv la crearea unei comunități așa cum ne-o dorim. Sper că voi reusi să trezesc pasiunea pentru IT cât mai multora.

Carmen Singeorzan

Carmen Singeorzan

M-am familiarizat cu partea de programare încă din liceu, apoi am continuat cu facultatea tot în domeniul matematicii și informaticii. De doi ani fac ceea ce-mi place, lucrez ca și programator PHP. În prezent sunt membru activ al unei organizații neguvernamentale care contribuie la educarea tinerilor. Îmi place ideea de a lucra cu copiii, de a-i ajuta să se dezvolte ca indivizi.

Adela Beres

Adela Beres

Lucrez ca și programator web din 2007, sunt o fire deschisă, îmi place să citesc, să călătoresc, să învăț lucruri noi și să împărtășesc din experiența mea și altora. Am participat la Startup Weekend Mureș unde am avut ocazia să cunosc oameni deosebiți și să-mi dezvolt abilitățile antreprenoriale.

Alex Deva

Alex Deva

Am început să programez la 9 ani, și încă nu m-am oprit. Azi privesc programarea cu aceeași pasiune de acum mai bine de douăzeci de ani. Am 37 de ani și locuiesc în Tîrgu-Mureș cu soția și doi copii.

Ionela Mureșan

Ionela Mureșan

Lucrez din 2012 într-o firmă locală ca și Typo3 Integrator, programator web. Mi-am început cariera pe un proiect educațional, de aici și atracția mea pentru educația copiilor. Între timp m-am implicat în diverse ONG-uri pentru sprijinul copiilor. Îmi place să ajut și să împărtășesc din cunoștințele mele tuturor. În timpul liber îmi place să fac drumeții și să citesc cărți.

Sebastian Farcas

Sebastian Farcas

Mi-am dorit să lucrez în domeniul IT deoarece am considerat că îndemânările învățate sunt relevante și, în timp, le voi putea folosi pentru a contribui la dezvoltarea unor aplicații ce ajută la îmbunătățirea unor aspecte și procese din ramurile sociale. De asemenea, este un domeniu concret în ceea ce privește ce trebuie învățat, iar resursele necesare sunt la îndemână pentru a începe să materializezi o idee.

Aceştia sunt mentorii nostrii dedicaţi. Nu ezita să ni te alături şi tu!