Ce a fost?
Sâmbătă, 12 decembrie, după 13 ateliere energice, am sărbătorit reușita programului pilot inițiat în primăvara acestui an. Am recompensat dedicația elevilor și a mentorilor implicați.

Din 61 de copii înscriși 35 s-au regăsit în domeniul informatic și au ajuns la final, dobândind in acest an cunoștințe necesare pentru timpurile in care traim, dar mai ales pentru viitor. Felicitări voinicilor!

Sperăm că unii dintre samurai să își fi descoperit chemarea profesională și ca vom auzi pe viitor despre minunatele inovații pe care le vor dezvolta. E un pas mic, dar e un pas înainte si pentru ca lucrurile mărețe se construiesc pic cu pic sperăm ca după această etapă urmează și altele.

Ce urmează?
Plănuim să lansăm în 2016 o continuare a programului pilot, care s-a dovedit a fi de succes, însă pe teme mai specifice și pe perioade mai scurte (2-4 luni, cu frecvență săptămânală). Vă vom ține la curent cu date privind demararea proiectului următor!
Pentru cei care doresc să mai exerseze acasă vă recomandam următoarele cursuri online

    • iar princhindeii sub 10 ani să exerseze tastatul la calculator

Ne reauzim cu bine in 2016. Până atunci soare zâmbăreț!

Multumim din nou tuturor sponsorilor!
ReeaSmartsoftSnack BoxGran Pand DorDealurile UileiContazenSabau&AsociatiiChimicaistormTjobsNeogenChimicaCIE MatriconEgreta