A CSAPAT

A kezdeményezés a marosvásárhelyi Innodrive non-profit szervezet érdeme, a programok sikere pedig az önkéntességen alapul.

Ismerje meg a szervezet mindennapi tevékenységéért felelős csapatot. Ezen kívül szülők támogatását is élvezzük, akik gyerekeikkel együtt vesznek részt a foglalkozásokon és elsősorban a logsztika és a felügyelés terén segítenek.

Monica Cacina

Monica Cacina

Projektmenedzser

A két Startup Weekend-nek köszönhető lelkesedésemmel, a TechDrive-ra összpontosítok, hogy széles körben megimertethessem az emberekkel a STEM-et, a tudományok, a technológia, a műszaki tudományok és a matematika fontosságát - mindezt trainingek, workshopok és e-learning forrásokon keresztül.

Hermina Man

Hermina Man

Közönségi koordinátor

2004 óta számos NGO-val együttműködve segítettem a helyi közösség fejlődését különféle üzleti projektek és rendezvények szervezése által. Az InnoDrive csapat tagjaként a fiatalabb generációk tanulási folyamatát szeretném támogatni.

Ioan Netea

Ioan Netea

Webfejlesztés

Az InnoDrive csapattal tavaly ismerkedtem meg a Startup Weekend keretén belül, és azóta is csatlakozni szerettem volna az NGO-hoz. A Pitech+Plus-nál vagyok webfejlesztő. Egy aktív önkéntese voltam 3 évig az AIESEC-nek (jelenleg is néha-néha résztveszek különböző rendezvényeken); itt volt lehetőségem olyan projektekben is résztvenni, melyek marosvásárhelyi liceumisták számára voltak szervezve. Érdekel a pszichológia,a fényképészet ,a zene, a filmek, kártyajátékok, társasjátékok és a videójátékok.

Ioana Teodora Georgescu

Ioana Teodora Georgescu

PR és közösségi média

Szeretem a jó tetteket, az embereket, a meséket, a művészetet, a főzést, az ellentmondó beszélgetéseket és a logikus érvelést. Végtelenül pozitív természet vagyok, és meggyőződésem, hogy odaadással egy csodás világot építhetünk. Számos, gyerekekkel foglalkozó projektben vettem részt: nagyon jó látni, ahogy a gyerekek és az ötletek együtt feljődnek.

Dragos Bogdan

Dragos Bogdan

Designer

Történetem 2007-ben kezdődik, amikor egy tanulási szoftverekkel foglalkozó helyi cég alkalmazott. Az évek elteltével a tudomány és a tehnika egyre nagyobb szenvedéllyé váltak számomra. Eközben dolgoztam dolgoztam designer-, animátor-, programozó- és projektmenedzseri pozícóban. Mostanában napjaim nagy részét jétékok fejlesztésésvel vagy designolással töltöm, szabadidőmben pedig szeretek új tehnologiákat taniulni.

Otilia Kovacs

Otilia Kovacs

Partners

Nagyon érdekel a városom fejlődése és azért foglalkoztam az elmult években kulturális és edukativ projektekkel, két helyi civil szervezetben. Meggyőződésem hogy az uj generáció megérdemli a mi közbenjárásunk abban hogy a társadalom amelynek része lesznek előre haladjon és pozitiv hatással legyen.Közgazdász vagyok és támogatom a leadership-et és a magánválalkozási tevékenységet a fiatalok körében, szabad időmben, pedig, blogger vagyok.

Csilla Varga

Csilla Varga

Gyerekek és Szülők közössége

Optimista személy vagyok, szeretek olvasni, új helyeket meglátogatni, imádom a kutyákat, a magam módján tanulni, és nem tűröm a rutint. Humánerőforrás menedzsmentben dolgozom, és 2008 óta önkénteskedem különböző projektekben.

Dorin Bernat

Dorin Bernat

Közösségi média és PR koordinátor

Marketing- és kommunikációs koordinátorként dolgozom. Részt veszek a részletes marketingterv kialakításában, meghatárzom a marketing-üzenetet valamint a megfelelő marketing mixet és végül felügyelem a terv véghezvitelét.

Liviu Livanu

Liviu Livanu

Partnerkapcsolatok

A bankszakmában eltőltött 10 év tapasztalat után hasznos forrásokkal és információkkal próbálom támogatni a helyi közösséget.

Petru Luncan

Petru Luncan

Egy igazi szabad lélek, magánvállalkozó 2009-től. Mint szakfordító és üzleti tolmács, egy bizonyos mennyiségű értékesítési tapasztalattal a HoReCa téren, lehetőségem volt körbautazni majdnem egész Európát (az utazás, amúgy egyik kedvenc időtöltésem is), így megismerni különböző típusú embereket is. Számomra mindig is fontos volt a másik személy és a véleménye, ezért is kezdtem el önkénteskedni egyetemi éveim során. Több, a szakmai fejlődésemre és tanulásra áldozott év után, arra a következtetésre jutottam, hogy ideje volna ezt a tudást és ezt az érzést másokkal is megosztani. A kreativítás jó barát ezzel a szabadsággal, az oktatással, az inoválással és a közösségi fejlesztéssel. Ezért vagyok itt: valamit másképp tegyek, és, hogy jó példát mutassak másoknak is.

VEGYÉL RÉSZT TE IS

Segítsd te is a közösséget. Önkénteskedj velünk együtt!
A nagy változások nem egyik napról a másikra történnek, sőt több mint valószínű, hogy meg sem történnek, ha azokat másoktól várjuk, A változások akkor történnek meg, amikor az emberek legyőzik a kudractól való félelmüket, és elhatározzák, hogy cselekedni, beavatkozni, és amennyire tőlük telik, segítkezni is fognak. Ha te is egy modern társadalmat szeretnél, mely erős értékekre és karakteres emberekre épül, csatlakozz hozzánk, hogy már ma nekifogjuk felépíteni ezt a társadalmat az oktatás segítségével.

Miért vegyél részt?

Mert…

  • a mostani gyerekek a jövő felnőttei. Ahhoz, hogy fejlődjenek, példaképekre, tanácsadásra, és bátorításra van szükségük életútjuk kiválasztásában.
  • a mai gyerekek alkotják majd a jövő társadalmát, és ennek minősége azoktól értékektől függ, melyeket a gyerekek elsajátítanak és gyakorlatba is ültetnek a mindennapi tevékenységeik által.
  • az oktatás egy olyan eszköz, amely által egy közösség fejlődni tud, és megoldásokat talál a társadalom igényeire.

Az önkénteskedés egy remek módja támogatni az olyan tetteket, amelyekben hiszel, Függetlenül attól, hogy tanuló, egyetemi hallgató, frissen végzett egyetemista, alkalmazott, szülő vagy mentor vagy, te is hozzájárulhatsz a gyerekek oktatásához csupán néhány órát szentelve az idődből erre a célra. Semmibe nem kerül, viszont jutalomként elismerést kapsz, új és érdekes dolgokat tanulhatsz és új barátokra tehetsz szert.

Ez a TechDrive csapata. Ugye mondtuk már, hogy szívesen dolgoznánk veled? Ne tétovázz, csatlakozz hozzánk!

BARÁTAINK

Segítséget nyújtanak a program népszerűsítésében és a foglalkozások felügyeletében

Claudia Goga

Claudia Goga

Karrieremet web-, valamint Microsoft Certified Professional fejlesztőként kezdtem, majd 2 online startup elindítására szenteltem figyelmemet, melyek során jelentős tehnikai- és nem-tehnikai tapasztalatra tettem szert. Az utóbbi 2 évben az InnoDrive csapatával együtt kétszer szerveztük meg a Startup Weekend Mures rendezvényt, most pedig a TechDrive-on a sor, mellyel többek között a szenvedélyeik fejlesztésére szeretnénk ösztönözni a helyi közösséget.

Edina Bartha

Edina Bartha

Minden önkéntes munkában az a szépség rejlik, hogy amellett, hogy másokon igyekszünk segíteni saját magunk is részesülhetünk különféle előnyökben. Több okot is találhatunk arra, hogy önkéntes munkát vállaljunk. Véleményem szerint egy kisebb erőfeszités mások megsegítéséért mindenki életében pozitív változást jelenthet. Gyakorlatilag akkor ragaszkodunk jobban az önkéntességhez, ha már látjuk az eredményt mindkét oldalon. A manapság jellemző túlzsúfolt program mellett nehéz időt találni önkéntes munkára, de pár oányi befektetett energia már jelentős előrehaladást jelenthet egy projekt megvalósításá során. Szerintem az önkéntes munka szórakoztató, új emberekkel ismerkedhetsz meg, új kapcsolatokat létesíthetsz mialatt másokon segítesz.
A TechDrive egy remek kezdeményezés amelyet hasznosnak vélek és hozzá szeretnék járúlni a sikeres kivitelezéséhez.

Gábor Ugron

Gábor Ugron

Experience in IT Project Management, Creative Writing, Translating and Web/App Testing. Car fanatic, vintage bike enthusiast, foodie and amateur cook, crappy guitar player, will insert memes into any conversation (yolo).

Iulia Sara

Iulia Sara

Iulia hivatalosan elismert karrier-tanácsadó, 3 országos projektet irányít és több, mint 14 év tapasztalattal rendelkezik a humánerőforrás-menedzsment, valamint a felnőtt- és gyerekoktatás terén, ugyanakkor engedélyezett oktató a világ egyik legnagyobb, korai, kiegészítő tanulással foglalkozó programjában.

Melánia Biró

Melánia Biró

Lelkes önkéntes.

Oana Moldovan

Oana Moldovan

Rendezvény szervező, PR asszisztens, műkedvelő. Nemrég jöttem rá, hogy semmi sem tölt el annyi lelkesedéssel, és semmi sem annyira jutalmazó számomra, mint a gyerekek körében eltöltött idő. Ezért is összpontosítottam az utóbbi időben olyan projektekre, amelyek gyerekekkel gyerekekről szólnak.

Teodora Catinean

Teodora Catinean

Amikor először hallottam a projektről, nagyon fontos volt számomra az, hogy nagy hatással lesz a közöségre. Az önkénteskedés fontos szerepet játszik az életemben, így önénteskedve ebben a projektben, hozzájárulok a marosvásárhely közösség fejlődéséhez, főleg a fiatalokééhoz, akiknek alkalmuk lesz arr, hogy az iskolán kívül is fejlesszék maguk a technológia terén.