Slide background

ADOMÁNYOZZ

Mai adományoddal a programjainkon részvevő több száz gyereket támogatod, akiknek ezáltal jobb minőségű oktatást tudunk biztosítani, nem csak ma, hanem minden nap.

  • A foglalkozásokon használt laptopok
  • Díjak a jól telsegítőknek
  • Ital (víz, üdítő és kávé a mentoroknak, szülőknek) és gyümölcs a foglalkozásokra  

ASOCIATIA INODRIVE
CIF: 33748971 /30.10.2014
RO56BTRLRONCRT0268156701
Note: Donation

Eventbrite - Donation InnoDrive NGO

A jövedelmi adó 2%-a

Adományod segít, hogy jobb minőségű oktatást biztosítsunk a romániai gyerekeknek, nem csak ma, hanem minden nap. Segítsd az InnoDrive non-profit szervezetet munkáját a 2015-es jövedelmi adód 2%-val, ezáltal a vállalkozói szellemet és a személyes fejlesztési projekteket támogatva Marosvásárhelyen.

Hogyan ajánlható fel a jövedelmi adó 2%-a?

  1. Töltsd ki a 230-as űrlapot (ha 2015-ben csak fizetésből származó jövedelemből volt részed) vagy a 200-as űrlapot (ha 2015-ben más jövelemben is volt részed – fizetésekből és független akivitásokból, vagy csak független aktivitásokból).
  2.  Továbbítsd az űrlapot a hozzád tartozó Adó- és Pénzügyi Hivatalnak 2016 május 25.-ig: az űrlapot személyesen vagy postán, ajánlott levél formájában (kézbesítési igazolással) lehet eljuttatni

Megjegyzések

  • Ez az összeg nem tekinthető szponzorizálásnak vagy privát adománynak, felajánlása nem kerül semmibe. Ha nem ajánlod fel, a jövedelmi adód 2%-a az államnál marad.
  • A hivatalok címei az ANAF weboldalán tekinthetők meg
  • Dacă doreşti să sprijini şi mai mult cauza noastră, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi. Un voluntar TechDrive va veni la sediul tău  să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente. Ha nagyobb mértékben szeretnéd támogatni kezdeményezésünket, munkatársak, barátok és rokonok űrlapjait is összegyüjtheted. Ez esetben egy TechDrive önkéntes székhelyedről átveszi az űrlapokat, mi pedig majd eljuttatjuk őket a megfelelő Adó- és Pénzügyi Hivatalokhoz.
  • Az összegek önmagukban nem nagyok, de összességükben jelentős segítséget jelenthetnek programjaink szervezésében.

A romániai magán- és jogi személyek által végrehajtott adományozások költségeinek leírása

Az adótörvény előírásai szerint a szponzorizálások nem írhatóak le a jövedelmi adó kiszámolásánál, viszont levonhatóak a jövedelmi adóból. Következésképpen, ha a szponzorizálás a 32/1994-es törvény alapján történik, értéke nem haladja meg a cég forgalmának 3 ezrelékét, valamint a cég által tartozott jövedelmi adó 20%-t, akkor a cég a jövedelmi adó fizetésekor nem kell a szponzorizálás összege után is fizessen (ennek jövedelmi adó címen való leírása által).