Slide background

Susține educația

 

SUSȚINE

Cu suportul tău de astăzi poţi susţine sute de copii incluşi în programele noastre. Prin intermediul contribuţiilor tale ne vei ajuta să oferim o educație mai bună copiilor, nu doar astăzi, ci în fiecare zi. Cheltuim de cele mai multe ori pe lucruri inutile. Măcar la o parte sa le dam o altă valoare. Bravo că vă mobilizați, chiar și 2, 5, 10 euro pot face lucruri mărețe să se întâmple!‌

Prin Card sau Paypal

În pagina afișată alege „Check out” butonul gri pentru a plăti direct cu cardul.

Transfer bancar

ASOCIATIA INODRIVE
CIF: 33748971 /30.10.2014
RO56BTRLRONCRT0268156701
Notă: donație

DE CE TECHDRIVE

echDrive este un program de iniţiat pentru a creşte interesul copiilor şi adulţilor faţă de Ştiinţă, Tehnologie, Inginerie şi Matematică, prin proiecte, demo-uri interesante şi prezentări fascinante ale altor participanţi şi profesionişti locali.

În cadrul fiecărei sesiuni participanţii învaţă cât mai multe din domeniul ales, prin parcurgerea de module tematice distractive. Fiecare modul aduce noi provocări pentru a pune în practică ceea ce a fost învăţat în sesiunea precedentă. Până la sfârşitul programului participanţii câştigă încredere şi abilităţi esenţiale pentru secolul 21.

Dorim să încurajăm mai ales copiii şi adulţii din grupuri defavorizate, pentru a învaţă programare şi a explorare domeniile STEM (Ştiinţă, Tehnologie, Inginerie şi Matematică).
În momentul de faţă iniţiativa are 1 proiect pilot, KIDS LEARNING CODE, pentru un grup de copii cu vârstă între 7-17 ani.

Pe parcursul ediţiilor derulate, începând cu 2015, am avut ocazia să inspirăm peste 200 de copii, 35+ mentori şi 10+ organizatori voluntari. Programul debutat în februarie 2015 este organizat şi condus de către voluntari şi fiecare îşi dedică timpul gratuit.

E un pas mic, dar e un pas înainte şi pentru că lucrurile măreţe se construiesc pic cu pic sperăm că după această etapă urmează şi altele. Felicitări speciale participanţilor Petru şi Răzvan Arustei, care au parcurs săptămânal un drum lung de la Iaşi pentru a face parte din această iniţiativa. dobândind în acest an cunoştinţe necesare pentru timpurile în care trăim, dar mai ales pentru viitor.

Sperăm că unii dintre samurai să îşi fi descoperit chemarea profesională şi că vom auzi pe viitor despre minunatele inovaţii pe care le vor dezvoltă.

  • Acces la educație

    Fiecare persoană ar trebui să aibă oportunitatea de învăța informatică / programare. Considerăm că domeniile de interes actual, știință, tehnologie, inginerie, matematică (STEM), ar trebui să facă parte din programa de bază a ofertei educaționale alături de alte domenii precum biologia, fizica, chimia și algebra.

  • Îmbunătățirea abilităților secolului 21

    Suntem expuși din ce în ce mai mult la tehnologie, iPad-uri, iPhone, jocuri. Devenim tot mai interesați de tehnologie și dorim să discutăm și cu alte alte persoane care împărtășesc aceleași pasiuni. Pe termen scurt, TechDrive își propune să conecteze persoanele cu aceleași interese.

  • Orientare privind cariera

    După cum se poate observa, există o tendință clară în industrie spre o cerere mai mare și tot mai mare pentru programatori și ingineri. Astfel, pe termen lung obiectivul nostru este de a ghida copiii, adolescenții și adulții să exploreze o carieră în tehnologie.