Retrospectiva proiectului TechDrive – Kids Learning Code

 

TechDriveIată că Sâmbătă, 5 noiembrie, am sărbătorit cea de a treia ediție. După prezentarea proiectelor la care s-a lucrat am gustat o felie de tort și ne-am bucurat de rucsacii de laptop oferiți de LATERAL. Bucuria rezultată în urma acestei ediții este și invitația adresată lui Adrian Matei (17 ani) de a urma un internship în cadrul companiei LATERAL. Mulțumim din nou tuturor sponsorilor, pentru susținerea acestui eveniment.

Centura galbena TechDriveeFelicitări specialeparticipanților Petru și Răzvan Arustei, care au parcurs săptămânal un drum lung de la Iași pentru a face parte din această inițiativă.

Pe parcursul celor 3 ediții programul TechDrive – KIDS LEARNING CODE, pentru copii cu vârstele între 7-17 ani, am avut ocazia să inspirăm 100 de copii, 32 de mentori și 10 voluntari. Programul debutat în februarie 2015 este organizat şi condus de către voluntari şi fiecare îşi dedică timpul gratuit.

Puteți vizualiza testimoniale de la mentori și copii, precum și imagini și videouri de la ateliere. Mai multe detalii privind Ediția 1Ediția 2Ediția 3.
Sperăm să continuăm atelierele pline de energie mulți ani de acum înainte. Până atunci vă recomandăm să încurajați și să susțineti copiii în a exersarea noțiunilor acumulate până în prezent, dar și asimilarea de noi concepte.

În acest sens, regăsiti mai jos câteva resurse foarte utile.
Grupa 7-10 ani
– Ghid ateliere ediția a treia și resurse pentru lecții viitoare
Grupa 11-14 ani
– Ghid ateliere ediția a treia și resurse pentru lecții viitoare

Grupa 14-17 ani
Vă încurajăm să începeți cursuri puse la dispoziție de universități de renume din USA, precum MITStandford sau Coursera, accesibile gratuit. Regăsiți de asemenea cursuri în numeroase domenii, necesară este doar dorința de învățare 🙂

Vă urăm spor la învățat și ne reauzim curând!
Monica
Echipa TechDrive

mai multe imagini  »

Parteneri TechDrive

Noi parteneri TechDrive!

Partenerii se tot adună, cu mic și cu mare, să susțină școala de programare pentru copii, TechDrive.

Aplauze pentru

  • Tjobs.ro | Oriunde în lume!​ care pune la dispoziție 10 laptopuri care să fie utilizate de participanți pe durata atelierelor.
  • DVSE.ro | care a donat un mini laptop pentru  a fi utilizat de participanți și echipă în cadrul proiectelor derulate.
  • istorm.ro | care susține proiectul financiar, pentru a oferi apă, fructe și fursecuri.
  • părinților pentru donații!
minions

Încă 45 parteneri s-au alăturat proiectului

Aplauze aplauze mii de aplauze pentru:

  • Renania | care ne va îmbrăca în tricouri de ninja programatori la absolvirea cursului, în 2016.
  • Dealurile Uilei | Ne va indulci atelierele cu un suc sanatos si aromat din sirop natural, pentru cei mici si pentru cei mari.
  • GranPan Dor | care ne încântă cu bunătățuri să ne menținem energia pe durata cursurilor.
  • CIE Matricon | care susțin proiectul financiar și ne potolesc setea cu apă și sucuri naturale.
  • RCS & RDS | care ne alungă stresul conexiunii la internet, de acum ne conectăm instant 🙂
Primul Atelier TechDrive

Energie și entuziasm la primul atelier Kids learning code

Iată că a avut loc Sâmbătă, 7 februarie. primul atelier TechDrive – Kids learning code.
Incă după prima sesiune am simțit ca ni s-au deschis ochii, că putem face mult mai multe decât am reușit pana acum, că putem dezvolta proiectul la alt nivel. Am plecat acasa plini de entuziasm și de idei despre cum să schimbăm în bine procesul educațional, idei pe care le-am pus în aplicare și din care o parte imediat au început să îți facă simțit efectul.

Am fost cu toții surprinși de agilitatea și capacitatea copiilor, care au parcurs foarte rapid activitățile desfășurate.  Acest lucru ne demonstrează din nou necesitatea unor astfel de programe educaționale care să le stimuleze inteligența și să îi ajute să se dezvolte domeniul pe care sunt talentați, începând de la vârste fragede, nu abia înainte, sau chiar după, absolvirea unei universități.

Câteva imagini de la eveniment: Facebook.com/TechDriveRO

Ne revedem la Restaurant Asteri în 21 februarie, începând cu ora 9.30, urmând să demaram iar în forță la ora 10.00 🙂

Până atunci… Soare zâmbăreț!
Mulțumim partenerilor pentru sprijin!
Parteneri TechDrive

Ni s-au alăturat 2 sponsori noi!

Mulțumim Integrasoft și Office Caffe!

IntegraSoft este o firmă de dezvoltare software și hardware, specializată în tehnologii Internet, servicii web, aplicații client-server și sisteme distribuite cu comunicații pe linia electrică și comunicații fără fir.

integrasoft

 

Office Caffe – Bucură-te de fiecare ceașcă de cafea. Doar cea mai bună selecție de cafea ar putea avea acest gust: armonios, puternic și cu o adâncime extraordinară. Secretul din spatele cafelei? Selecția perfectă de 100% boabe de cafea Arabica. Boabele Mocca Sidamo din zonele muntoase din Etiopia sunt atent selecționate, spălate și prăjite, pentru a obține o aromă deosebită.

OfficeCaffe

Sponsori TechDrive

Multumim primilor sponsori implicați

Reușita evenimentelor noastre este posibilă cu suportul sponsorilor și al partenerilor care sunt alături de noi. Sunt o mulțime de povești despre sponsorii noștri absolut senzaționali!

Aplauze și like-uri pentru…

Reea care ne pune la dispoziție locația, echipament și apă. Smartsoft ne va “îmbrăca” cu mic și cu mare, în tricouri frumoase, atât pe copii, cât și pe mentori. Mulțumim Neogen-ului pentru spriijinul financiar prin care sa acoperim o serie din costurile cu organizarea. Snack Box ne va energiza cu un fruct sănătos, iar Contazen și Zooku ne ajută să ajungem la voi, prin intermediul site-ului.

Alături de TechDrive sunt și partenerii media: Pentru Cariera, Senso, Info Kids, I love Tirgu Mures.

Mulțumim tuturor celor care fac posibilă organizarea în bune condiții a evenimentului KIDS LEARNING CODE.  Este o onoare sa vă avem alături în demararea tuturor proiectelor noastre.

Suntem mereu în cautare de sprijin pentru organizarea sesiunilor și pentru a oferi mai multe oportunități de educație. Daca vrei să ne susții contactează-ne printr-un email la monica@innodrive.ro

Reea.net este o agenție cu peste 15 ani de experiență pe #branding #PR # #2Danimation #smm #magento #drupal #mobileapps #UX #ruby #iOS

Produse:

Neogen.biz dezvoltă ți investește în companii care revoluționează procesul de recrutare pe piața muncii și în e-commerce. Cu accent pe mobile, acoperă o variată paletă de verticale cu produsele pe care le deține, de la locuri de muncă full time, la munca temporară și taskuri de scurtă durată sau livrări de produse.

SMARTSOFT.ro este o companie ce oferă servicii de dezvoltare software și activeazp pe segmentul de divertisment video. Proiectele pe care le dezvoltă rulează pe Televizoare, calculatoare sau pe telefoanele mobile și sunt folosite de milioane de oameni din Europa și din Statele Unite.