Ediția a 4-a Aprilie-Iunie 2017

 

Am început pregătirile pentru a 4-a rundă TechDrive. Provocările sunt mai mari în acest an, în ce privește disponibilitatea mentorilor, însă vom face tot posibilul să acumulăm împreună noi cunoștinte mulți ani de acum înainte. Vă rugăm să vedeți detaliile programului din acest an, urmând să vă ținem la curent cu demararea cursului. Momentan numărul de locuri disponibile sunt limitate, vom suplimenta în funcție de numărul de mentori.

Vezi păreri de la participanții edițiior anterioare!

Întrebări frecvente!

Câte ședințe sunt incluse în program? 7 sesiuni de meditații, a câte 2 ore fiecare.
Instructajul are loc în cadrul unui curs clasic? Nu, la TechDrive nu se lucrează cu o singură persoană ci în grupe de cel mult 6 persoane. Optim, sesiunile vor avea câte 4 participanți, însă nu excludem posibilitatea de a suplimenta cu unul sau două locuri atunci când din diverse motive un mentor nu poate participa.
Sunt suficiente meditațiile sau trebuie să lucrez și singur? Depinde de scopul pe care îl ai. De exemplu, dacă într-o lună ai fost la 2 ateliere, acasă ți-ar prinde bine să repeți și să încerci lucruri noi cam 3-4 ore până la următoarea întrevedere.
Ce tehnologii se vor preda? În cadrul inițierii nu se urmărește o anumită tehnologie. Unii vor învăța utilizarea calculatorului, alții să creeze pagini web sau jocuri. Tehnologiile sunt multiple și nu există limite

 • Cât costă

  Prețul cursului este de 250 lei pentru grupa 7-10 ani și 350 lei pentru grupele 11-13 ani și 14-17 ani

 • Când

  2 ore, Sâmbăta, săptămânal, 10:30 a.m. la 12:30 p.m, cu o durată de 7 sesiuni
  Atelierele vor avea loc începând cu 22 aprilie.

 • Cine

  Copii cu vârsta între 7 și 17 ani

 • Ce trebuie adus

  Laptop, apă / sandwich sau ce ai nevoie pe parcursul fiecărei sesiuni

 • Cunoștințe necesare

  Experiența nu este necesară, ideal pentru absolvenții programului 2015.

 • Unde

  Sediul InnoWork