În perioada 30 Septembrie – 18 Noiembrie s-a desfăşurat cea de-a 5 ediţie a “Atelierului de programare pentru copii” organizat de această dată în colaborare cu prietenii noștri de la I Love my Health din cadrul JCI Târgu-Mureș. Alături de ei în cadrul aceste ediţii am îmbinat programarea cu alimentaţia sănătoasă.

 

Atelierele TechDrive sunt menite să învețe copiii mai multe despre dezvoltarea unei pagini web, a unui joc sau a unei aplicații. Scopul inițiativei este de a învăța programare într-un mod atractiv, precum și de aduce împreună copii cu aceleași interese, dar nu în ultimul rând de a crea la final proiecte interesante. În cadrul fiecarui curs, echipa ILMH a pregătit materiale şi joculete despre alimentaţia sănătoasă, copiii au fost foarte entuziasmati, iar spre final au ales să îşi creeze o pagină web cu fructul lor preferat.

 

Le mulţumim atât colegilor noştri de la ILMH pentru această colaborare frumoasă, cât şi copilaşilor pentru interesul manifestat faţă de materialele pregătite şi sperăm că aceste informaţii  le vor fi utile în viitor!